autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Salate

Salata de sfecla rosie si branza

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Ingrediente
- 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra, Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec, - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste, se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire ., - seminte de floarea soarelui hidratate, - piper alb macinat, - ulei de masline, - boia dulce de ardei, - sare roz de Himalaya, - rozmarin uscat, - oregano uscat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ...
Taiem branza si sfecla cuburi de marimea dorita. Amestecam bine uleiul de masline cu boia,rozmarin, oregano,sare dupa gust si turnam peste cubuletele de branza si sfecla. Deasupra presaram seminte de floarea soarelui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata Cu Avocado

Salata Cu Avocado

Taiati toate legumele marunt, sfaramati branza feta, feliati maslinele si tocati patrunjelul marunt.

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate reci
Salata greceasca cu spaghetti

Salata greceasca cu spaghetti

Se pun spaghettele la fiert conform instructionilor. Sa fie al dente. Se taie rosiile si castravetele

4 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra
  • Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec
  • - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste
  • se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire .
  • - seminte de floarea soarelui hidratate
  • - piper alb macinat
  • - ulei de masline
  • - boia dulce de ardei
  • - sare roz de Himalaya
  • - rozmarin uscat
  • - oregano uscat

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de legume cu naut si seminte Salata de legume cu naut si seminte

Aceasta salată delicioasă cu năut, legume și semințe poate fi pregatita in orice sezon pentru ca acum gasim legume proaspete

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

Tăiem un căpăcel la rosii şi cu o lingurita scobim tot miezul, apoi le punem cu scobitura în jos să se scurgă bine de tot. Între

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata Couscous