autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Salate

Salata de sfecla rosie si branza

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Ingrediente
- 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra, Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec, - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste, se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire ., - seminte de floarea soarelui hidratate, - piper alb macinat, - ulei de masline, - boia dulce de ardei, - sare roz de Himalaya, - rozmarin uscat, - oregano uscat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ...
Taiem branza si sfecla cuburi de marimea dorita. Amestecam bine uleiul de masline cu boia,rozmarin, oregano,sare dupa gust si turnam peste cubuletele de branza si sfecla. Deasupra presaram seminte de floarea soarelui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de castraveti- specific tarilor arabe

Salata de castraveti- specific tarilor arabe

Intr-un bol se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie,menta uscata, sarea, piperul si cateii de usturoi

16 voturi    14 comentarii
10 min
Salate reci
Paste cu ton

Paste cu ton

Se fierb pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg si

10 voturi    10 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra
  • Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec
  • - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste
  • se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire .
  • - seminte de floarea soarelui hidratate
  • - piper alb macinat
  • - ulei de masline
  • - boia dulce de ardei
  • - sare roz de Himalaya
  • - rozmarin uscat
  • - oregano uscat

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata  cu file de ansoa Salata cu file de ansoa

Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

1 vot    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata de fasole pastai