Ingrediente
300-400 g sfecla rosie, 1-2 lingurite chimen, sare, otet de mere, miere de albine
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
14 voturi
Ingrediente
300-400 g sfecla rosie, 1-2 lingurite chimen, sare, otet de mere, miere de albine
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
14 voturi
murigneau (Chef de cuisine):
Nu am folosit ca ingrediente miere si nici chimion. In schimb am utilizat hrean si otet de vin. Sfecla fiarta se da pe razatoarea mare si apoi se amesteca cu hreanul ras.Atentie la cantitatea de hrean, moderata, in functie de gustul dorit. O salata de sezon, merge cu friptura de porc. Pofta buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013
multumesc tuturor...
COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013
Sanatatoasa si gustoasa!!!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2012
Va multumesc mult si v-o recomand cu drag...
Redusa
30 min
14 voturi
valentina ionita (Chef de cuisine)
multumesc tuturor...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 august 2012
O salata delicioasa si sanatoasa, Valentina! Cam asa o fac si eu, dar cu zahar, voi incerca si cu miere, este mai sanatoasa varianta ta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009
Mie imi place foarte mult,sper sa va placa si voua...
costy1969 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009
am salvat-o am sa incerc sa o fac,pare buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009
Multumesc mult si te asigur ca este delicioasa...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009
Nu am mancat niciodata cu, chimion.Imi place salata de sfecla.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009
Nu am mancat niciodata cu, chimion.Imi place salata de sfecla.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009
Imi place foarte mult sfecla rosie ,incerc tot felul de combinatii,iar cea cu chimen mi-a reusit ,zic eu bine si ai mei o devoreaza...
cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009
Foarte buna, o prefer insa fara chimion.