Reteta postata pe: 10 mai 2010
Ingrediente
4 bucati sfecla rosie, 1lingura hrean ras, marinat in otet, 1 lingurita seminte de chimen, 1 lingura zahar tos, 3 linguri ulei de struguri, ½ lingurita sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Spalam si punem sfecla la fiert circa 1h, pana intra furculita usor in ea. O scoatem din apa si o lasam la racit. O curatam si o taiem felii sau daca doriti o treceti prin razatoarea mare. Punem sfecla intr-o salatiera, adaugam hreanul, chimenul, zaharul,sarea si uleiul. Amestecam ingredientele cu o lingura dupa care salata este gata de servit.
Daca folositi hrean proaspat, ras, adaugati in plus 1 lingura otet (de preferat de mere).
O alta salata gustoasa si foarte sanatoasa.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
foarte buna!!!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Foarte buna si aromata; eu cand nu am hrean o fac si cu usturoi si otet balsamic.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Gustoasa si sanatoasa...Si eu folosesc seminte de chimen,dar in loc de zahar adaug miere de albine...