Salata de spanac asortata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salata de spanac asortata

Ingrediente

  • 1 caserola de spanac proaspat,
  • 4-5 rosi mici si coapte,
  • ardei rosu sau portocaliu pentru echilibrul cromatic,
  • cascaval sau branza,
  • germeni,
  • sare,
  • ulei de masline,
  • amaie

Mod de preparare

Se spala bine spanacul si se lasa la scurs, apoi spalam si celelalte legume pe care le tocam mediu si le punem intr-un bol, punem cubulete de cascaval sau branza peste legumele tocate, adaugam germenii si spanacul, stropim cu lamaie, punem ceva ulei si presaram putina sare, apoi amestecam.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni