Ingrediente
2 teline, 250 g sunca, 2-3 linguri maioneza, 200 ml smantana, 1/2 ceapa, zeama de lamaie, patrunjel verde, sare, piper, mustar
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Sunca se taie felii sibtiri si apoi in bastonase.
Ceapa se rade sau se taie marunt.
Telina se da pe razatoarea cu gauri mari.
Din maioneza , smantana, o lingurita mustar, zeama de lamaie, sare si piper facem un sos pe care il amestecam cu telina si sunca.
Asezonam salata si adaugam in compozitie patrunjel verde tocat marunt.
Este o salata foarte gustoasa si usor de facut.
Pofta mare !
vio (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
fac si eu dar pun si un o jumatate de mar
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Eu dau telina pe razatoarea cu gauri mici! Im place mai mult!