Spălăm valeriana, o scurgem apoi o așezăm într-un bol peste care adăugăm ardeiul kapia tăiat feliuțe, roșiile, usturoiul tăiat cubulețe mici, ouăle, mozzarella și semințele de floarea soarelui. Apoi, facem un dressing din oțet balsamic, ulei de măsline și hrean, care îl turnăm peste salată.
Este cea mai bună salată pe care am încercat-o vreodată!
Pe lângă faptul că este gustoasă, această salată este și foarte sănătoasă. Valeriana, cunoscută și sub numele de salata mielului sau fetică, are un conținut caloric mic, de doar 21 de calorii la 100 g și este bogată în minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP, K), acizi grași esențiai omega-3, fibre și clorofilă.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii