Mai intai se coace vanata si ardeii grasi.Vanata dupa ce s-a copt se curata si se lasa la scurs.Ardeii se coc si ei si se curata.Se ia un castron mai mare in care se pregateste mai intai sosul din:zeama de la 1 lamaie(cine prefera poate folosi otet).ulei,sare si piper,se amesteca bine.Apoi se taie toate legumele cubulete,inclusiv telemeaua,se adauga in castron,se amesteca usor,apoi se pune patrunjelul proaspat tocat si se orneaza cu jumatati de masline.
Acesta salata am mancat-o in concediu in Bulgaria si a fost foarte gustoasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii