Eu coc vinetele in cuptorul aragazului.Le asez in tava si se intorc din cand in cand sa se coaca pe toate partile. Se coc mult mai repede si mai bine,nu se face fum si miros.La fel procedez si cu ardeii.
De data aceasta am folosit vinete de la congelator.
Le-am dezghetat,le-am scurs bine si le-am pasat bine la robot(pana s-au albit si au devenit cremoase).Daca nu aveti robot le puteti toca marunt si sa le amestecati pana se albesc.Le-am amestecat cu jumatate de ceapa tocata marunt si neavand maioneza facuta am adaugat 2 lingurite de mustar dulce,putina zeama de lamaie,am amestecat,dupa care am inceput sa adaug cate putin ulei si sa amestec incontinuu pana am obtinut consistenta dorita(si sa nu fie prea mult ulei).Se adauga sare,piper si putin cimbru.
Cu aceste vinete puteti umple rosii,sa faceti tartine.Sunt delicioase.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii