Se pun vinetele la cuptorul incins la 210 grade sus si jos cca 30 de minute . Dupa care se scot se lasa sa se raceasca putin. Apoi se curata de pielita si se pune intr-o strecuratoare 1 h la scurs. Se toaca pe un fund de lemn cu dosul cutitului.Le punem intr-un castron unde le amestecam cu ulei, piper macinat si sare dupa gust.
Se va pune pe un platou. Se toaca ceapa marunt si se pune in mijloc. Rosiile se spala, se taie feliute si se aseaza pe marginile platoului. Se presara sare si bagam la frigider . Se serveste rece pe paine .Pofta buna!!!!--------------Eu data aceasta nu i-am mai pus ceapa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii