Se spala vinetele, se sterg si se coc. Dupa ce au fost coapte se curata de coaja si se lasa la scurs apoi se toaca marunt pe un fund de lemn sau se mixeaza.
Se adauga galbenusul, uleiul, sarea, zeama de lamaie si se amesteca , omogenizandu-se bine cu o lingura de lemn sau cu ajutorul mixerului. Se adauga ceapa tocata marunt.
Se orneaza dupa preferinta si se consuma ca aperitiv alaturi de alte preparate.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii