Coaceti vinetele si puneti-le la scurs dupa care tocati-le pana devin piure. Intr-o tigaie se pune jumatate din ulei apoi se adauga ceapa taiata foarte marunt, lasati sa se prajeasca putin adaugati morcovul dat pe razatoarea mare apoi rosiile tocate marunt si sare. Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute. Adaugati vinetele si bulionul amestecati putin si inchideti focul. Se pune usturoiul pisat sau tocat foarte marunt putina sare daca mai este nevoie, uleiul ramas si se amesteca bine. Puneti salata pe un platou si decorati dupa placere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii