Salata de vinete. Se coc vinetele pe un gratar,se curata repede de coaja,se clatesc si se pun la scurs.
-Se coc vinetele pe un gratar,se curata repede de coaja,se clatesc si se pun la scurs.
-Se prepara maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud:
-se fierbe un ou,se pune un galbenus fiert si unul crud,intr-un castron,se sfarama bine cu o furculita,apoi se adauga ulei,putin cate putin si se amesteca cu o lingura doar intr-o directie.Cand se intareste maioneaza,se adauga putin mustar si se continua amestecarea,prin adaugare de ulei,pana cand consideram noi ca ne este suficient.
-Se mixeaza vinetele si se pun peste maioneza,se amesteca usor,se adauga ceapa tocata marunut,usturoiul maruntit foarte bine,sare dupa gust,se omogenizeaza si se poate servi.Este o reteta foarte usor de preparat si foarte delicioasa.Sa aveti pofta dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii