Ingrediente
-4 vinete coapte (ale mele au fost coapte pe tabla in curte, de aceea sunt inchise la culoare), -1 dovlecel, -2 linguri lapte praf, -ulei, -sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Ingrediente
-4 vinete coapte (ale mele au fost coapte pe tabla in curte, de aceea sunt inchise la culoare), -1 dovlecel, -2 linguri lapte praf, -ulei, -sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
xtyna (Chef de cuisine):
super bune, si eu fac la fel
Hilde Natu , 21 iulie 2015
Sa adaugi dovlecei in salata de vinete e reteta veche si e foarte buna dar ca sa pui lapte praf sa se albeasca, nu am mai auzit si nu stiu de unde scoateti atatea aberatii !! Eventual daca nu va place culoarea naturala a lor, puneti putina maioneza si mai deschide culoarea salatei. Dar este mai sanatoasa fara !
kok miori (Chef de cuisine) , 16 martie 2013
Pentru ce este nevoie de lapte praf?Cand vanata este coapta curata pe o plansa cand este calda si atunci nu se ingreste deasemeni se poate adauga putina sare.
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013
Pofta Buna!!
Redusa
30 min
6 voturi
kok miori (Chef de cuisine)
Pentru ce este nevoie de lapte praf?Cand vanata este coapta curata pe o plansa cand este calda si atunci nu se ingreste deasemeni se poate adauga putina sare.
Adina (Bucatar) , 11 septembrie 2012
Am incercat si eu. A iesit foarte buna, desi a fost mai inchisa la culoare. Am avut ceva retineri in a pune laptele praf. Mi-a fost teama sa nu-i schimbe gustul prea mult. Sau poate si pentru ca mi-a fost mai usor sa-mi comand ce-mi lipsea pentru salata, neavand prea mult timp liber. Am comandat vinetele si dovleceii de pe produsedelatara.ro pentru ca oricum imi fac cumparaturile saptamanale de la ei; au produse proaspete, foarte bune. 100% naturale. Ma gandesc ca e important si asta, pentru gustul bun al mancarii.
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011
Am pregatit si eu ,este o bunatate,nu stiam ca se poate pune si lapte praf.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010
Foarte buna!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010
Ce mult imi plac asa cu dovlecel, nu sunt asa grele si sunt si f. gustoase.
joly-gina (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010
este foarte buna mai ales pentru stomac ,dovlecelul cica ia arsurile