Cartofii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert, separat se taie si se pune la fiert carnea de vitel, ambele se lasa pana se vor fierbe. Castravelete se taie rondele, ceapa julien, rosiile se taie in cuburi sau daca sunt mici in jumatati se adauga maslinele feliate, dupa ce s-au fiert cartofii se vor trage in 100 gr de unt, carnea de vitel se va taia fasii subtiri si se va trage si ea la tigaie, dupa ce sunt facuti(atat cartofi cat si feliile de carne) se adauga peste restul salatei, se adauga porumbul se sareaza se adauga fasiile de cascaval, se adauga ardeiul taiat in cubulete si se adauga patrunjelul, se amesteca si se adauga dressing-ul.
Pofta Buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii