Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012
Ingrediente
200g creveti pane, congelati, 1 conserva ton bucati in ulei, 150g boabe de porumb din conserva, 1 gogosar mare murat, 2-3 castraveciori acri, 2 fire ceapa verde, Sare, Piper, Pt décor:, Cips-uri sarate, Icre rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Prajim crevetii in ulei fierbinte,3-4 minute, apoi ii lasam la racit si scurs pe un servet absorbant. Tocam ceapa, castravetii si gogosarul, cubulete si le punem intr-un bol. Desfacem tonul si golim continutul, cu tot cu ulei peste legume. Adaugam porumbul, spalat si scurs in prealabil. Amestecam, asezonam si trecem compozitia pe platou. Deasupra aranjam crevetii.
Cu un cutit, intindem cateva icre pe cips-uri si le aranjam de jur imprejurul salatei de pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata festiva de peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012
O delicatesa prezentata de 5*****
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012
Foaret frumos prezentata!
Geanina (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012
Nici la restaurant nu am vazut asa prezentare!!!!!Arata super!*****