Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se presara sare si se lasa 2-3 ore pana iese zeama din ele. Intr-o tigaie se incinge ulei si se pun la prajit vinetele dupa ce se storc de zeama, apoi se scot pe hartie pentru a se scurge de ulei.Ardeii se curata de coaja si se rup fasii si rosiile se taie feliute tot fara coaja. Intr-un castron se pun ardeii, rosiile, usturoiul taiat feliiute, ardeiul iute taiat si acesta la fel si vinetele. Se adauga sare si cele doua linguri de otet si se amesteca bine.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii