Carnea de vitel se pune intr-o marinata, formata din: 1 ceapa, 4-5 catei de usturoi, 1 crenguta de rozmarin, 1 frunza de salvie, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de otet balsamic si 1 ceasca de vin rose, se introduce carnea si se lasa in marinata 2 ore sa traga toate aromele.
Separat se taie salata, ardeii, ceapa, se rup bucati de urda si se adauga si bucati de cascaval foarte subtiri, se taie si rosiile in jumatati.
Dupa cele doua ore timp in care a stat carnea la marinat se scoate si se pune pe gratar, aceasta se va frige pe ambele parti pentru a se patrunde bine. Cand carnea este gata se scoate si se taie in cubulete foarte mici si se adauga peste salata, se pun alge marine deshidratate se pot inmuia in apa, sau se pun in salata si se amesteca bine si vor devenii moi.
Pentru dessign: Se poate decora cu alge marine uscate(imi pare rau ca fotografia nu a iesit foarte bine).
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii