Salata Gomez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata Gomez

Ingrediente

  • 100-150 gr de carne de vitel
  • 50 gr de urda, 50 gr de cascaval
  • 1 salata
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 5-6 rosii cherry
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • alge deshidratate
  • Delikat Knorr grecesc

Mod de preparare

Carnea de vitel se pune intr-o marinata, formata din: 1 ceapa, 4-5 catei de usturoi, 1 crenguta de rozmarin, 1 frunza de salvie, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de otet balsamic si 1 ceasca de vin rose, se introduce carnea si se lasa in marinata 2 ore sa traga toate aromele.

Separat se taie salata, ardeii, ceapa, se rup bucati de urda si se adauga si bucati de cascaval foarte subtiri, se taie si rosiile in jumatati.

Dupa cele doua ore timp in care a stat carnea la marinat se scoate si se pune pe gratar, aceasta se va frige pe ambele parti pentru a se patrunde bine. Cand carnea este gata se scoate si se taie in cubulete foarte mici si se adauga peste salata, se pun alge marine deshidratate se pot inmuia in apa, sau se pun in salata si se amesteca bine si vor devenii moi.

Pentru dessign: Se poate decora cu alge marine uscate(imi pare rau ca fotografia nu a iesit foarte bine).

Pofta Buna

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise