Se spala bine legumele si se usuca.Se taie ridichiile si castravetii in rondele,ceapa se taie dupa plac,cubulete sau julien,branza se taie in cuburi sau se framanta.Salata o taiem fasii si rosiile i felii sau cuburi,dupa plac.Se amesteca bine toate ingredientele,se adauga sare,apoi otetul balsamic,si uleiul de masline.Atentie cu sarea,pt ca feta este o branza sarata,tip telemea,deci adaugati mai putina sare decat de obicei.Daca doriti,se poate prepara aceasta salata,fara a fi condimentata.Cand se serveste,se aduce castronul de salata necondimentata pe masa,uleiul de masline ,sarea si otetul balsamic,si fiecare isi aseaza salata in farfurie cat doreste,si si-o condimenteaza singur,dupa plac.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii