Cartofii se spala si se fierb intregi sau taiati cubulete in apa cu putina sare.
Cartofii fierti in coaja se lasa la racit,dupa care se curata si se taie cubulete.
Cei fierti taiati deja cubulete se scurg si se lasa la racit.
In ambele cazuri peste cartofi se adauga maslinele intregi sau taiate si in functie de varianta folosita se adauga felii de ou,de ardei si cubuletele de rosii,se toarna sosul vinegreta preparat din ulei,otet sau zeama de lamaie,sucul de portocala,sucul de grapefruit, sare,piper dupa gust si ceapa taiata solzisori.Se poate opta pentru folosirea patrunjelului tocat marunt direct in salata sau doar pentru ornat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii