Cartofii se spala si se fierb in coaja.
Dupa ce au fiert se lasa la racit,apoi se curata de coaja si se taie dupa preferinta.Eu i-am taiat felii mai groase.
Ceapa se curata,se spala,se taie bucatele mici(rondele),se pune peste cartofi.
Ouale se pot fierbe si ele in apa cu cartofi in jur de 10-12 minute,pt ca trebuie sa fie tari.
Apoi se decojesc si se maruntesc.
Se potriveste gustul de sare si piper.
Se adauga maioneza,se amesteca bine,dar cu grija sa nu se sfarame prea tare cartofii.
Se serveste cu masline negre.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii