Se curata cartofi si se pun al fiert cu putina sare, iar intre timp taiem rosia,ardelul, ceapa,si punem oale la fiert.
Cand sunt fierte oale le scurgem de apa si le lasm in apa rece ca sa se poata curata mai usor.
Cand sau fiert acrtofi scurgem apa de pe ei si ii lasam sa se raceasca putin, apoi ii taiem.
Amestecam toate, unde apoi adaugam sare, piper si ulei dupa gust.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii