Spalam para, ii scoatem miezul si coada si o taiem felii intr-un castron. Scoatem semintele la pepene, il taiem felii si-i scoatem coaja. Jumatate din cantitate o taiem felii peste para. Curatam portocala si o taiem felii peste pepene. Adaugam restul de pepene taiat felii mici si garnisim cu sirop de capsune gupa gust.
Lasam la macerat la rece timp de 1-2 ore. Insa, daca para este coapta se poate servi si imediat.
Se serveste in boluri ornat cu frisca si piscoturi de sampanie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii