Rosiile se spala si se taie feliute,castravetii se spala,se curata de coaja si se taie felii subtiri,usturoiul se curata si se taie bucati mici,ceapa verde se taie cubulete(ceapa uscata se taie pestisori).Ridichiile se spala si se taie feliute,ardeiul gras se spala,se curata de cotor si seminte,se taie fasii,iar verdeata spalata se taie marunt.Toate se amesteca bine intr-un castron,se adauga sosul pregatit din ulei de masline,otet de mere sau otet balsamic si sare,piper,busuioc,oregano.Optional puteti adauga cubulete de branza telemea si cascaval.
Se serveste rece si este delicioasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii