Ingrediente
100-150 gr. de teitei de orez, 1-2 piepti de pui, ½ salata verde, ½ de capatana de ghimbir, ½ lamaie, 1 legatura ceapa verde, ulei de masline si otet de orez/ sare / piper, 1 lingurita ulei de palmier, si un condiment special:4 anotimpuri, putin unt
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
22 voturi
Mod de preparare
Separat se trece la spalarea salatei verzi si a cepei si se toaca potrivit, se curate si rade ghimbirul pe razatoarea mica, dupa care se adauga peste salata.
Se scoate pieptul de pui si se trage la tigaie in putin unt, dupa ce este facut bine se adauga lamaia peste bucatile de pui si se pun peste salata. Se condimenteaza cu respectivele condimente se amesteca bine si se asezoneaza cu ulei si utel potrivindu-se cu sare si piper. Sw scot teiteii dup ace in prealabil s-au scurs bine si se adauga in salata, la sfarsit se adauga si uleiul de palmier.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009
Flicitari!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009
Superba prezentarea.