autor:

burdulea maria elena

» » Salate

SALATA SIMPLA DE VINETE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg de vinete, ulei, ceapa. sare, gogosar si patrunjel verde pt ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata, se toaca, se pun intrun castron. Adaugam peste ele ulei , sare, ceapa razuita si se amesteca bine. Vara eu nu pun maioneza la vinete, sunt mai gustoase simple. Le consumam la dejun sau la cina, langa branza de casa din cas de oaie, sau langa un salam uscat, alaturi de rosii, ardei sau gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA SIMPLA DE VINETE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Taramosalata

Taramosalata

Intr-un robot de bucatarie se pune ceapa si miezul de paine,se adauga apa minerala si se fruleaza

5 voturi    8 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de legume si ciuperci cu maioneza

Salata de legume si ciuperci cu maioneza

1. Decojim cartofii fierti si morcovul. 2. Dam prin razatoarea cu gauri mari cartofii, morcovul

20 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Da, imi amintesc ca si mama le facea asa simple, dar din momentul in care a venit la moda maioneza, le preparam numai cu maioneza.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Foarte frumoasa prezentarea. Si eu pun galbenus de cel mai multe ori.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Eu asa manca non spot salata de vinete.Eu pun in plus si un dovlecel fiert.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Foarte frumoasa prezentarea,felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Maria Elena, reţeta este clasică, dar prezentarea merită nota 20. Nici eu nu pun maioneză, mai degrabă un gălbenuş când mi se par vinetele prea amare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Vekas (Chef de cuisine)

Da, imi amintesc ca si mama le facea asa simple, dar din momentul in care a venit la moda maioneza, le preparam numai cu maioneza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de pepene verde cu haloumi Salata de pepene verde cu haloumi

Pepenele verde este recunoscut pentru gustul s?u dulce ?i r?coros, dar ?i pentru multiplele sale calit??i: bogat în ap? ?i s?ruri

1 vot    0 comentarii
15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de porumb cu avocado Salata de porumb cu avocado

Combinati toate ingredientele de salata impreuna. Intr-un bol mic, amestecati ingredientele de dressing si turnati peste salata de

0 voturi    0 comentarii
10 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata vesela