Ingrediente
, Cantitatile le puneti dupa ce cantitate vreti sa faceti, - conopida, - castravete verde, - rosie de gradina, - ridichi, - gogosar, - ceapa, - usturoi, - frunze patrunjel verde, - zeama de lamaie, - piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
2 voturi
Mod de preparare
Sa nu il maruntiti prea tare ca se face mamaliga.
Punem conopida intr-un vas cu apa si lasam sa fiarba 5-10 minute impreuna cu usturoiul dat prin presa.
Scurgem apoi apa de pe conopida si o lasam sa se raceasca in strecuratoare, apoi punem conopida intr-un bol.Taiem cubulete castravetele si il adaugam in bol.
Urmeaza ceapa tocata marunt, ridichii geliati si gogsarul taiat cubulete.
Taiem si rosia de gradina cubulete si patrunjelul tocat, punem putina zeama de lamaie si amestecam salata.
Eu am servit-o alaturi de o tocanita de ciupercute.
Pofta mare sa aveti !