Ingrediente
Ingrediente:, • 500 g. file de pui,, • 4 oua,, • 200 de grame de morcovi,, • 500 de grame de ciuperci (sau ciuperci murate), • 300 g branza,, • 200 g nuci,, • 2 sfecle,, • 1 catel de usturoi,, • maioneza,, • sare, • piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
14 voturi
Mod de preparare
2.Ouale fierte si branza se taie cubulete, nucile se taie marunt.
3.Toate ingredientele de mai sus se amesteca, se condimenteaza cu maioneza si se aseaza pe o farfurie.
4.Apoi se prajesc 2 clatite.
5.Se amesteca sfecla fiarta si data pe razatoare cu usturoiul fiert si cu 2 -3 linguri de maioneza.
6.Se unge cu atentie fiecare clatita cu amestecul de sfecla,se ruleaza si se taie transversal in bucati mici de aproximativ 1,5 cm,care se aseaza pe farfurie ca niste “rozete”,in jurul carora se pune verdeata din belsug.
mihai (Chef de cuisine) , 11 august 2011
5 stele pentru ideie. Felicitari*****
LIVIA RUS (Chef de cuisine) , 11 august 2011
Doamne ce fel arata! Superb,cred ca este si gustos!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 august 2011
Superba!*****
Alina (Chef de cuisine) , 11 august 2011
interesanta reteta ta ! interesanta combinatie ! arata foarte bine Felicitari !!!