Inainte de a face salata trebuie sa pregatesti putin iaurtul, pentru ca la noi nu se gaseste iaurt gros. Eu folosesc iaurt Cedra, din lapte de oaie si bivolita. Pe o strecuratoare pune tifon indoit in 4. Pune iaurtul in strecuratoare si lasa-l la scurs, in frigider, cateva ore (il poti lasa peste noapte).
Curata castravetii de coaja si rade-i pe razatoarea mare. Presara 1/2 lingurita sare si amesteca. Lasa 10 minute, pentru ca sa-si lase zeama.
Stoarce castravetii bine in pumn si amesteca-i bine cu usturoi, sare si iaurt. Lasa la frigider cam o ora, pentru ca usturoiul sa-si lase aroma.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii