Pieptul de pasare se spala se taie felii si se prajeste sau pe tigaia de gril se frige dar sa nu fie uscat.
2 cepi se taie solzi si se prajeste in ulei pina devin aurii.
Se taie pieptul cubulete si se pune intr-un bol.
Se taie ciupercutele felii si se prajesc putin.
Se amesteca ceapa prajita si cu ciupercutele prajite,deasemeni pieptul de pasare si ouale taiate felii,se adauga ceapa cruda taiata cuburi,sare piper si daca mai este nevoie putin ulei.Se lasa la frigider ptr citeva ore dupa care se poate servi.Este gustoasa cu bagheta proaspata si salata verde alaturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii