Ingrediente
4 buc. salau de aproximativ 400 g fiecare, 4 cartofi potriviti, 1 lamaie, 2-3 fire patrunjel, 4-5 catei de usturoi, 100 ml ulei, sare, piper, cimbru, condimente pentru peste
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
6 voturi
Mod de preparare
Intre timp curatati cartofii, spalati-i si taiati-i pai. Puneti cartofii la prajit si pestii pe gratar. Curatati usturoiul si preparati un mujdei sau sos de usturoi. Taiati cateva felii de lamaie, iar cu ce ramane faceti suc de lamaie.
Intoarceti pesti pe gratar, dupa 7-8 minute, si lasati-i pana se rumenesc frumos. Puneti pe farfurii pestii, cartofi, stropiti cu suc de lamaie, garnisiti cu felii de lamaie si verdeata si asezonati cu mujdei sau sos de usturoi.
Pofta buna.
angy , 28 noiembrie 2009
foarte buna reteta,fac si eu ceva asemanator!interesante retetele doamnei Doina.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009
Salaul e pestele meu preferat. Mi s a facut pofta. Sper sa gasesc sa fac si eu dupa reteta Doinei
Ramona (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009
este surprinzator de simplu de preparat si de gustos! Felicitari! n-am incercat niciodata sa pregatesc pestele pe acest gratar, desi am si eu unul la fel, pe care fac pui, mici, legume!