Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta.
Se prepara o marinata din ulei de masline, otet, vin alb, foi de dafin, peperoni tocat, 2-3 catei de usturoi feliati, putina sare si piper. Se pudreaza pestii cu condimente si se introduc in marinata. Se lasa la frigider cel putin 5-6 ore sau pana a doua zi.
Introduceti pestii intr-un vas de Jena, adaugati bucatele de ardei gras, ceapa, telina, usturoi si puneti doua pahare de apa, putina sare si piper. Acoperiti pestii cu felii de rosii si stropiti-i cu ulei.
Dati vasul cu capac la cuptor la foc mic 20-25 minute, apoi luati capacul, adaugati ciupercile feliate subtire si mai lasati inca 15-20 minute la foc mediu.
Asezati pe farfurii pestii cu legume si sos din vas si serviti-i cu mujdei sau sos de usturoi.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii