Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta.
Se prepara o marinata din ulei de masline, otet, vin alb, foi de dafin, peperoni tocat, 2-3 catei de usturoi feliati, putina sare si piper. Se pudreaza pestii cu condimente si se introduc in marinata. Se lasa la frigider cel putin 5-6 ore sau pana a doua zi.
Introduceti pestii intr-un vas de Jena, adaugati bucatele de ardei gras, ceapa, telina, usturoi si puneti doua pahare de apa, putina sare si piper. Acoperiti pestii cu felii de rosii si stropiti-i cu ulei.
Dati vasul cu capac la cuptor la foc mic 20-25 minute, apoi luati capacul, adaugati ciupercile feliate subtire si mai lasati inca 15-20 minute la foc mediu.
Asezati pe farfurii pestii cu legume si sos din vas si serviti-i cu mujdei sau sos de usturoi.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii