Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute.
In alt vas se bate oul spuma si se adauga sare.
Se amesteca compozitiile si se adauga grasimea. Se framanta intens, uleiul se foloseste pentru a nu se lipi aluatul.
Se lasa la crescut 40 minute.
Pe o tava patrata se intinde o foaie subtire de max 5 mm de aluat.
Se delimiteaza saleurile cu cutitul, apoi se ung cu ou batut, se rade deasupra cascaval si se presara chimen.
Se lasa la cuptorul incins, aproximativ 12- 15 minute, pana incep sa se rumeneasca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii