Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute.
In alt vas se bate oul spuma si se adauga sare.
Se amesteca compozitiile si se adauga grasimea. Se framanta intens, uleiul se foloseste pentru a nu se lipi aluatul.
Se lasa la crescut 40 minute.
Pe o tava patrata se intinde o foaie subtire de max 5 mm de aluat.
Se delimiteaza saleurile cu cutitul, apoi se ung cu ou batut, se rade deasupra cascaval si se presara chimen.
Se lasa la cuptorul incins, aproximativ 12- 15 minute, pana incep sa se rumeneasca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii