autor:

Cristina_Vintu

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Saleuri cu parmezan

Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2014

Ingrediente
1 pachet de foietaj, 1 lingura de unt moale, 2 linguri de parmezan ras, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram deasupra parmezanul ras si putina sare.



Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de un deget. Transferam fiecare fasie rasucita de doua- trei ori in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.



Punem tava in cuptorul incins la prealabil, la 180 de grade Celsius. Lasam saleurile sa se coaca pana devin aurii (cca. 10 minute).



Sunt delicioase, fragede, iar aroma parmezanului va va cuceri pe loc! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Marin Dumitru , 19 iulie 2014

    Ioan Ursan Ba da. Cu mare placere...

  • Ioan Ursan , 19 iulie 2014

    Nu faci si invitatii....., in bucatarie?

  • Ioan Ursan , 19 iulie 2014

    Te dai..mare???

    • Marin Dumitru , 17 iulie 2014

      Excelente. Am mancat de curand si mi-au placut. Urmeaza ca zilele astea sa ma bucur de gustul lor si in bucataria proprie.

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 10 iulie 2014

      Foarte gustoase! Sunt preferatele familiei mele!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj
  • 1 lingura de unt moale
  • 2 linguri de parmezan ras
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina_Vintu
Tort cu friscă si capșuni

Tort cu friscă si capșuni

Blat: se mixează ouăle cu zaharul pină iși dublează volumul si au o consistență pufoasă si

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Se mixează foarte bine untul cu zaharul, pina arata ca o spumă, apoi se adaugă pe rind ouăle,

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

De-a lungul timpului am tot incercat rețete de eclere, insa nici una nu a fost la fel de gustoasă

11 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Dulciuri diverse
Ramona

Ramona (Chef de cuisine)

Foarte gustoase! Sunt preferatele familiei mele!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Empanada de queso (de branza)