Autor:
Eileen (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 mai 2011
Ingrediente
4 linguri piure rosii, 1 ceapa rosie taiata fin, 1 ardei gras taiat fin, 1 ardei chilli, 1 catel usturoi zdrobit, 10ml zahar pudra, O lingurita paprika, 30ml otet balsamic, 400g rosii decojite
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
Mod de preparare
Amestecati bine. Asezonati si puneti la frigider acoperit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa" nu uita sa-i faci un
review
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3
4 voturi
3 comentarii
2h 10 min
Se amesteca branza si smantana cu mixerul si se aseaza primul strat pe un platou,urmeaza stratul
1 vot
1 comentariu
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate