Sandviciuri cu ton la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sandviciuri cu ton la cuptor

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -8 felii de paine tost
  • -1 conserva de ton( 160 gm)
  • -4 linguri de maioneza
  • -2 oua fierte tari
  • -2 fire de ceapa verde
  • -8 felii de branza Cheddar
  • -1 ardei verde
  • -rosii cherry
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare

Tonul se scurge de ulei si se sfarama cu o furculita.

Ouale fierte tari ,de asemenea ,se sfarama cu furculita.

Ceapa verde se taie marunt.

Intr-un bol se amesteca bine tonul, ouale fierte, ceapa verde si maioneza pana se obtine o pasta omogena.

Se gusta si se potriveste de sare si piper.

Intr-o tava de cuptor , tapetata cu hartie de copt, se aseaza feliile te paine tost.

Se ung cu pasta de ton.

Pe fiecare felie de paine se pune cate o felie de branza Cheddar.

Se decoreaza cu felii de ardei verde, rosii cherry si masline negre feliate.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade ; se lasa cca 15 minute sau pana baza feliilor de paine s-a rumenit.

Se scot pe un platou si se servesc calde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise