Sandvis Puisorul vesel

Sandvis Puisorul vesel,Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie
Sandvis Puisorul vesel

Ingrediente

  • doua felii de paine toast;
  • doua frunze de salata "Lollo";
  • un snitel din piept de pui;
  • o rosie;
  • o jumatate de castravete;
  • un ou fiert tare;
  • o maslina;
  • putin ardei rosu;
  • putin morcov;
  • sare.

Mod de preparare

Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul.

Rosia se decojeste si se taie rondele, apoi se aseaza peste snitel.

Castravetele se curata de coaja si se taie felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie. Se presara putina sare si se adauga cealalta felie de paine.

Se taie frunza de salata ramasa, la fel ca pe prima, si se pune peste paine.

Oul se curata de coaja, se taie la baza si se aseaza peste salata.

Din maslina se formeaza ochii si aripile, din morcov - ciocul, iar din varful ardeiului - barbia si creasta, toate acestea cu ajutorul unu cutit cu lama foarte subtire si ascutita. Ele se fixeaza, crestand oul si impingandu-le in el (in afara de creasta).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise