Se asambleaza sandvisul: o felie de paine + o felie de salam + o felie de branza topita + frunza de salata verde. Dupa aceea, cu ajutorul unui dui pentru ornat, se decupeaza gaurele din a doua felie de branza topita. Aceasta se pune peste salata verde, iar deasupra se pune jumatatea de ou.
Din a doua felie de salam, tot cu ajutorul duiului, se decupeaza doua urechi. Se cresteaza oul cu un cutit cu lama subtire si se fixeaza urechile.
Se formeaza doi ochi mici din maslina, se cresteaza albusul si se fixeaza ochii.
Din morcov se formeaza nasul si gura si se asambleaza in albus.
Se pune mararul, pe post de mustati.
La final, se decupeaza o codita din salam, care se aseaza langa soricel.
Sandvisul se serveste si cu cealalta felie de paine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii