Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor

Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor. Aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor sunt foarte bune, servite fie ca aperitive, fie se pot lua la pachet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • 10 felii de paine toast
  • 10 felii de sunca presata
  • 10 felii de salam crud-uscat
  • 10 felii de cascaval
  • ardei gras multicolor
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 20-30 g parmezan
  • branza pufoasa cu verdeata, de la Delaco
  • 20- 30 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc
  • 25 g unt

Mod de preparare

Aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor sunt foarte bune, servite fie ca aperitive, fie se pot lua la pachet, la scoala sau la serviciu, pentru ca sunt bune atat calde cat si reci si sunt foarte satioase.

Eu am facut doar 5 sandwich-uri, pentru ca atatea au incaput intr-o tava, mai mica si pentru ca aveam ingrediente ramase prin frigider si au fost fix pentru 5 sandwich-uri.

Mai intai ungem tava cu unt, sau o tapetam cu hartie de copt.

Feliile de paine pe care le vom aseza la baza, le tartinam cu branza pufoasa de la Delaco, apoi le asezam in tava, una langa alta, cu partea tartinata in sus.

Realizam astfel priza cu ingredientele pe care le asezam deasupra.

Asezam peste feliile de paine, feliile de sunca presata, pe cele de salam si ardeiul taiat julien, apoi feliile de cascaval si acoperim cu restul feliilor de paine.

Cascavalul se va topi in timpul tratamentului termic si va lipi astfel ingredientele din sandwich-uri.

Amestecam ouale cu smantana, adaugam sare si piper si turnam amestecul peste sandwich-urile din tava.

Asezam din loc in loc frunze de busuioc si presaram parmezan ras si mozzarella.

Dam tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand sandwich-urile se gratineaza frumos.

Sunt tare de efect aceste sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor, taiate in cuburi mici si servite ca aperitive, chiar si la o masa de sarbatoare, sau taiate in triunghiuri si luate la pachet.

Sper sa va incante si sa va fie de folos reteta mea de sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise