Se ung feliile de paine cu unt, se aseaza deasupra feliile de salam sau sunca si se pun intr-o tava cu hartie de copt care merge apoi la cuptor pentru maxim 5 minute(pana cand feliile de paine devin crocante si untul se topeste). Se scoate painea din cuptor si se rade pe fiecare felie ou fiert tare(dat pe razatoarea deasa). Se mai poate rade si cascaval sau telemea. Se servesc alaturi de muraturi sau salata de rosii. Sunt foarte bune pentru micul dejun. Eu am facut si fara mezeluri deoarece eu nu consum produse din carne.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii