1. Se curata pestele de urechi si intestine,se spala si se lasa la scurs.
2. Grilul se aseaza pe foc, se incinge, se adauga pe el sare din belsug, mai lasam sa se incinga si sarea, iar apoi punem pestele.
3. Il lasam pana cand se rumeneste, il intoarcem pe cealalta parte si continuam.
4. Cand este facut il batem bine sa scuturam sarea si se aseaza intr-un vas mai adanc.
5. Saramura se face separat: se pun 2 l de apa la fiert, iar cand clocoteste se adauga rosii si ardei copti taiati marunt , usturoi maruntit, otetul si uleiul. La final se pune patrunjelul taiat marunt.
6. Se toarna saramura fierbinte peste pesti.
7. Se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii