Descoperă cum să pregătești o delicioasă saramură de miel. Acest fel tradițional românesc combină bucățile suculente de miel cu aromele intense ale condimentelor și ale verzei murate, rezultând o masă îmbietoare și plină de savoare. Vezi pas cu pas cum să prepari această rețetă autentică pentru a încânta papilele gustative ale familiei tale!
Spălăm carnea şi o ştergem.
O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.
O aşezăm în caserola şi adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi acoperim.
Dăm la rece pentru 30 de minute.
Frigem cotletele pe grătarul încins.
Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate.
Dăm în câteva clocote.
Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.
Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii