Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu
sare, piper, condimente pentru carne de pui.
O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.
Intre timp pregatim saramura.
Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:
usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat
rondele, cateva boabe de piper, sare,
vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.
Punem amestecul pe foc si-l lasam
sa fiarba 5-6 minute, pana se
elibereaza toate aromele.
Cand carnea este gata o bagam si pe ea in
vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,
doar cat sa se patrunda putin.
Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii