Intr-o cratita amestecam faina cu uleiul si il facem faramituri, dupa care adaugam quakerul, sarea,si praful de copt si amestecam.
Adaugam apa si amestecam pana se formeaza aluatul si il acoperim si il dam la frigider ptr 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade - intindem un pergament pe plansa si luam jumatate din aluat pe care il intindem pe pergament pana la 1/2 de cm grosime - trebuie sa fie foarte subtire.
Ungem aluatul cu ou sau albus si presaram seminte din abudenta si trecem cu sucitorul peste aluat ca semintele sa intre in aluat.
Transferam pergamentul cu aluatul pe tava si il taiem fasii dupa dorinta dupa care il coacem 8-10 minute pana se rumeneste frumos.
Cand s-a racit le transferam intr-o cutie care se inchide ermetic.
Sunt gustoase, usor de facut si dietetice.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii