Saratele

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Saratele

Ingrediente

  • o cana untura
  • o cana apa
  • o cana cu branza rasa de vaca
  • sare chimen si faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana faceti un aluat din care din care incepeti sa faceti bile.(puteti sa il lasati la frigider si o noapte intreaga ,dar puteti sa-l lucrati si imediat ce ati terminat de framantat).Este adevarat ca va trebuie o forma (nu am incercat altfel reteta) pe care o veti incinge bine si apoi puneti bilele rand pe rand.Nu le tineti mult.Fiecare sartea o intoarceti si pe o parte si pe cealalta dar nu le tineti mai mult de un minut -un minut jumate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise