Branza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici,sa nu ramana bulgarasi mari.
Adaugam margarina (de la temperatura camerei) si o omogenizam cu branza.
Punem praful de copt,iar la urma faina treptat.
Framantam pana obtinem aluatul dorit.
Pe masa de lucru ,presaram niste faina ,intindem o foaie subtire de aluat ,si facem saratelele in ce forme dorim.
Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Batem ouale spuma .
Cu un penson ungem saratelele ,cu ou,apoi presaram mac si chimen.
Le dam in cuptorul incins ,cat se usuca putin.
Apoi punem alta tava ,si tot asa pana terminam aluatul.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii