Reteta postata pe: 17 martie 2009
Ingrediente
o cana untura sau un pachet unt(margarina), chimen, sare dupa gust, branza,cascaval dupa gust pt compozitie, cascaval ras pentru deasupra, 0,60 g drojdie de beredizolvata in apa calda, faina cat cuprinde, suc de rosii pt uns foile, 1 ou pt uns foile
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se face un aluat mai moale,se intind foile(potrivite).Se ung cu compozitia obtinuta dintr-un ou batut cu putin suc de rosii,se presara cascaval ras si se taie betisoare.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARATELE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune
Incalzim putin laptele, cat sa fie usor caldut, adaugam o lingurita rasa de zahar si drojdia sfaramata.
14 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
Multumesc...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
Va multumesc mult...
Anca Bordeianu (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010
Foarte bune si foarte apreciate mai ales la aperitive.Eu fac din aluat de saratele mici minitarte si le umlu cu diferite umpluturi sarate sau mai putin sarate dupa gustul fiecaruia.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010
Multumesc...
Sidy (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Bune rau saratelele tale !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Multumesc...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Arata foarte bine si sigur sunt crocante si gustoase.
cristina a (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
mm... foarte bune.